Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

71 MINI CUENTOS (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ)
-10 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ο Μποράν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Πέρασαν τα χρόνια. Πέθαναν οι δεσμοφύλακες και οι αντικαταστάτες των δεσμοφυλάκων. Εξαφανίστηκε το ανθρώπινο είδος. Τα ατσαλένια κάγκελα διαλύθηκαν από τη συνεχή και αδυσώπητη διάβρωση του αέρα. Τότε ο Μποράν απέδρασε. "Ήταν απλώς θέμα χρόνου" μονολόγησε. Ά..
8,10€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,64€
ANTICUARIO
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: LIBRERIA ESPANOLA NIKOLOPOULOS
Ένα αυγουστιάτικο πρωινό ο Ντίνος, έχοντας επιστρέψει απ' τον Καναδά στην Αθήνα, μπαίνει σ' ένα παλαιοπωλείο, εντυπωσιασμένος από μια παλιά σιφονιέρα. Ο ολιγόλεπτος διάλογός του με τον Τζουλιάνο, τον ιδιοκτήτη του παλαιοπωλείου, θα αποβεί καθοριστικός για τη ζωή και των δύο, μα πάνω απ' όλα για την ..
9,00€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
SELECCIÓN DE POEMAS MODERN GREEK CLASSICS
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
TERRA INCOGNITA (ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ)
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΑΤΗ
Ο Ρικάρδο Σίλβα-Σαντιστέμπαν είναι ένας από τους τρεις πιο γνωστούς ποιητές του Περού σήμερα. Οι άλλοι δύο είναι ο Κάρλος Χέρμαν Μπέλλι και ο Μάρκο Μάρτος. Η ποίηση του Ρικάρντο Σίλβα-Σαντιστέμπαν αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη με τη μουσική και λυρική της δομή, την πυκνότητα νοημάτων και τη συγκινησιακ..
7,20€ 8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,80€
VERSOS LIRICOS / ΛΥΡΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ : ΔΙΓΛΩΣΣΟ  TAPA BLANDA
-10 % Διαθέσιμο
Εκδοτικός οίκος: HISTORICAL QUEST
Σαπφώ, Αλκαίος, Ανακρέοντας, Αρχίλοχος...ο κατάλογος είναι μακρύς για τα έργα των αρχαίων λυρικών ποιητών τα οποία , πάντοτε επίκαιρα, εκφράζουν με τον ίδιο τρόπο, τις ανησυχίες, τις χαρές, τις πίκρες, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις της ζωής. Η παρούσα δίγλωσση έκδοση, εξυπηρετεί στη μελέτη και στη..
8,10€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,64€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΑΠΗΣ. ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΝΗΣΙ LITERATURA
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Όπως κάθε σπουδαίο λογοτεχνικό έργο, το έργο του Αρλτ αντανακλά τόσο μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ένα συγκεκριμένο τόπο, δηλαδή την εποχή του, όσο και τις αιώνιες συγκρούσεις που ταλανίζουν τον άνθρωπο. Με άλλα λόγια, είναι ένα έργο που αντιπροσωπεύει την εποχή του, χωρίς να μένει παγιδευμένο..
9,00€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ... ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ LITERATURA
-10 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
42 διηγηματογράφοι από την Ισπανία και την ισπανόφωνη Λατινική Αμερική συνθέτουν με 42 μικροϊστορίες μια αιρετική, τρυφερή και ευφάνταστη ματιά πάνω στον έρωτα, τον ερωτισμό και τις ερωτικές παρεκκλίσεις. Στην Ανθολογία ισπανόφωνου ερωτικού μικροδιηγήματος περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, κείμενα των ..
8,10€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,64€
ΓΚΟΝΓΚ ΕΓΩ ΔΙΧΩΣ ΗΧΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: GUTENBERG
Ο Oliverio Girondo (1891-1967), Αργεντίνος ποιητής, ηγετική φυσιογνωμία της λατινοαμερικανικής avant-garde, ήταν αγαπημένος φίλος του Pablo Neruda και του Federico Garcia Lorca. Κοσμοπολίτης - ο Jorge Luis Borges αισθάνεται "επαρχιώτης δίπλα του" - που μετέτρεψε το πατρικό του σπίτι σε χώρο συνάντησ..
9,90€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,34€
ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σ' αυτόν τον σύντομο τόμο, ο Κωνσταντίνος Μπούρας καταγράφει ένα ακόμη ποιητικό κατόρθωμα - θυσία για τις εποχές που θα έρθουν και θα υπάρξουν ελλείψεις σε νερό, φρούτα της Γης και σε ανεκτικότητα απέναντι στην χωρίς όρια έρευνα της Αλήθειας. Όπου ο σεβασμός χάνεται και η Ελευθερία ποδοπατιέται, το ..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΠΑΡΣΙΣ
Η ποίηση είναι κρησφύγετο, καταφύγιο, ορμητήριο, καταπέλτης. Είναι εκείνες οι λεπτομέρειες της ψυχής που έχουν την ανάγκη ν' αποκαλυφθούν. Αυτά τα τετράστιχα είναι οι λεπτομέρειες μου που είχαν αυτή την ανάγκη. Λ.Γ. La poesia es guarida, refugio, base, catapulta. Son aquellos detalles del alma que ..
9,00€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
ΕΝΔΟΜΥΧΑ: ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΠΑΡΣΙΣ
Ένας κόσμος ολόκληρος η ποίηση της Δελμίρα Αγουστίνι. Και ταυτόχρονα ένα παράθυρο σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κόσμο που περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Άλλωστε το να ανακαλύπτεις την ποίηση μιας ολόκληρης ηπείρου ίσως και να μοιάζει με καινούργια ανακάλυψη της Αμερικής. Την πραγματική. Γιατί αυτό είναι ..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΜΟΜΦΕΣ (Σ' ΕΝΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ)
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: PROSVASIS
Οι "Ερωτικές μομφές σ’ έναν βολεμένο άντρα", μονόλογος σε μια πράξη που ανέβηκε στη Μπογοτά το 1994, είναι η ανακατασκευή της κοινής ζωής ενός ζευγαριού με ένα "συνεχίζεται". Και συγχρόνως, το πορτρέτο μιας γυναίκας αιχμάλωτης σ' έναν έρωτα που ξέρει ότι δεν θα είναι ποτέ αμοιβαίος, καταρρακωμένης α..
14,40€ 16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,58€
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΘΕΑΤΡΟ ΓΥΜΝΟ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: BIBLIOTHEQUE
Αντιγόνη: Άκου, αν είσαι πολιτικός, ενδιαφέρσου για την εικόνα σου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να δημιουργείς εσύ ο ίδιος τα προβλήματα και, ύστερα, να αναζητείς με καρδιά και αξιοπιστία έναν τρόπο να τα λύσεις. Αν κάποιο μέτρο πονάει πολύ, εφάρμοσέ το σταδιακά, θα σε ευγνωμονούν. Κι αν σου ζαλί..
9,54€ 10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΝΑΘΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΜΕΧΙΑΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Τον είδαν που περπάταγε μονάχος του με τον χάρο' και χωρίς φόβο στο δρεπάνι του. Στους πύργους κιόλας ανεβαίνει ο ήλιος -και το σφυρί στ' αμόνι. Ο Φεδερίκο μίλαγε τον χάροντα κοιτώντας: "Σύντροφε, χθες στους στίχους μου αντιβούιζε ο χτύπος των χεριών σου και στο τραγούδι μου ..
7,63€ 8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 22 (2 Σελ.)