Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΠΟΙΗΣΗ

SELECCIÓN DE POEMAS MODERN GREEK CLASSICS
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
TERRA INCOGNITA (ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ)
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΑΤΗ
Ο Ρικάρδο Σίλβα-Σαντιστέμπαν είναι ένας από τους τρεις πιο γνωστούς ποιητές του Περού σήμερα. Οι άλλοι δύο είναι ο Κάρλος Χέρμαν Μπέλλι και ο Μάρκο Μάρτος. Η ποίηση του Ρικάρντο Σίλβα-Σαντιστέμπαν αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη με τη μουσική και λυρική της δομή, την πυκνότητα νοημάτων και τη συγκινησιακ..
7,20€ 8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,80€
VERSOS LIRICOS / ΛΥΡΙΚΟΙ ΣΤΙΧΟΙ : ΔΙΓΛΩΣΣΟ  TAPA BLANDA
-10 % Διαθέσιμο
Εκδοτικός οίκος: HISTORICAL QUEST
Σαπφώ, Αλκαίος, Ανακρέοντας, Αρχίλοχος...ο κατάλογος είναι μακρύς για τα έργα των αρχαίων λυρικών ποιητών τα οποία , πάντοτε επίκαιρα, εκφράζουν με τον ίδιο τρόπο, τις ανησυχίες, τις χαρές, τις πίκρες, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις της ζωής. Η παρούσα δίγλωσση έκδοση, εξυπηρετεί στη μελέτη και στη..
8,10€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,64€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΝΕΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
ΓΚΟΝΓΚ ΕΓΩ ΔΙΧΩΣ ΗΧΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: GUTENBERG
Ο Oliverio Girondo (1891-1967), Αργεντίνος ποιητής, ηγετική φυσιογνωμία της λατινοαμερικανικής avant-garde, ήταν αγαπημένος φίλος του Pablo Neruda και του Federico Garcia Lorca. Κοσμοπολίτης - ο Jorge Luis Borges αισθάνεται "επαρχιώτης δίπλα του" - που μετέτρεψε το πατρικό του σπίτι σε χώρο συνάντησ..
9,90€ 11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,34€
ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Σ' αυτόν τον σύντομο τόμο, ο Κωνσταντίνος Μπούρας καταγράφει ένα ακόμη ποιητικό κατόρθωμα - θυσία για τις εποχές που θα έρθουν και θα υπάρξουν ελλείψεις σε νερό, φρούτα της Γης και σε ανεκτικότητα απέναντι στην χωρίς όρια έρευνα της Αλήθειας. Όπου ο σεβασμός χάνεται και η Ελευθερία ποδοπατιέται, το ..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΠΑΡΣΙΣ
Η ποίηση είναι κρησφύγετο, καταφύγιο, ορμητήριο, καταπέλτης. Είναι εκείνες οι λεπτομέρειες της ψυχής που έχουν την ανάγκη ν' αποκαλυφθούν. Αυτά τα τετράστιχα είναι οι λεπτομέρειες μου που είχαν αυτή την ανάγκη. Λ.Γ. La poesia es guarida, refugio, base, catapulta. Son aquellos detalles del alma que ..
9,00€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
ΕΝΔΟΜΥΧΑ: ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΠΑΡΣΙΣ
Ένας κόσμος ολόκληρος η ποίηση της Δελμίρα Αγουστίνι. Και ταυτόχρονα ένα παράθυρο σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κόσμο που περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Άλλωστε το να ανακαλύπτεις την ποίηση μιας ολόκληρης ηπείρου ίσως και να μοιάζει με καινούργια ανακάλυψη της Αμερικής. Την πραγματική. Γιατί αυτό είναι ..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΝΑΘΙΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΜΕΧΙΑΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Τον είδαν που περπάταγε μονάχος του με τον χάρο' και χωρίς φόβο στο δρεπάνι του. Στους πύργους κιόλας ανεβαίνει ο ήλιος -και το σφυρί στ' αμόνι. Ο Φεδερίκο μίλαγε τον χάροντα κοιτώντας: "Σύντροφε, χθες στους στίχους μου αντιβούιζε ο χτύπος των χεριών σου και στο τραγούδι μου ..
7,63€ 8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΨΜ
Ο Νικολάς Γκιγιέν (Nicolas Cristobal Guillen Batista), είναι η μουλάτα ψυχή της Κούβας και η κοινωνική της συνείδηση. "Λαϊκός" ποιητής της Επανάστασης, με τεράστια απήχηση, όχι μόνο στο λαό του, αλλά και σε όλους τους ισπανόφωνους, για τον οποίον "έχει ειπωθεί ότι η ποίησή του δεν είναι μόνο η ποίησ..
13,51€ 15,01€
Χωρίς ΦΠΑ:12,74€
ΠΑΤΕΡΑΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΣ Όταν πέθανε ο πατέρας μου εγώ δεν ήμουν πλάι του κι όμως, ήμουν εκεί. Έζησα την αγωνία του από απόσταση, με μια δερματίτιδα που σχεδίασε στο πρόσωπό μου ένα χάρτη πόνου, θύμιζε την Αφρική ή ένα τσαμπί ξινόμαυρο σταφύλι. Ουτοπική δερματίτις - ήταν η διάγνωση μιας φίλης. Όταν ..
9,54€ 10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
ΠΟΙΗΜΑΤΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΘΡΑΚΑ
..
7,16€ 7,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,75€
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Ο Antonio Machado τον ονόμασε "άγγελο της αληθινής ποίησης" και ο Damaso Alonso "έναν μεγάλο ποιητή με φωνή μοναδική" που με το έργο του "εγκαινιάζεται η μοντέρνα ισπανική ποίηση". Ο Pablo Neruda από την μεριά του, γράφει γι’ αυτόν, τους παρακάτω στίχους: "Γλυκιά φωνή μεγάλη, καρδιά θλιμμένη!... Τη..
11,97€ 13,30€
Χωρίς ΦΠΑ:11,30€
ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛ ΣΙΝΤ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΡΩΜΗ
Το "Έπος του Ελ Σιντ" (επί λέξει Τραγούδι του δικού μου Σιντ) θεωρείται κορυφαίο έργο της ισπανικής μεσαιωνικής επικής ποίησης, στο ίδιο επίπεδο με το γαλλικό "Τραγούδι του Ρολάνδου", το γερμανικό "Τραγούδι των Νιμπελούνγκεν" ή το αγγλοσαξονικό "Μπέογουλφ", αν και, στην πραγματικότητα, το ήθος του β..
16,20€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Ω! ΘΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΑΤΗ
Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο στον εορτασμό των ενενήντα χρόνων του επικρατέστερου ζώντος ποιητή του Περού, Κάρλος Χερμάν Μπέλλι (Carlos German Belli), το οποίο παρατίθεται μεταφρασμένο ολόκληρο. Όταν κυκλοφόρησε, το 1962, θεωρήθηκε από την κριτική ως κάτι νεωτερικό τόσο για τα γράμματα του Περού ..
7,20€ 8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,80€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)