Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο παρουσίασης της τεχνολογίας της αιολικής ενέργειας. Η γλώσσα του είναι απλή και κατανοητή χωρίς όμως απλουστεύσεις. Όπου η εμβάθυνση κρίνεται απαραίτητη, παραθέτονται εικόνες, διαγράμματα, λυμένα παραδείγματα και τέλος αναφορές που βοηθούν τον αναγνώστη ..
12,63€ 15,21€
Χωρίς ΦΠΑ:11,91€
ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Η ζήτηση για το μαύρο χρυσό, το πετρέλαιο, είναι τόσο μεγάλη και διαρκώς αυξάνεται, ώστε όσα κοιτάσματα πετρελαίου και αν ανακαλυφθούν στη γη, όλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα στερέψουν. Η πυρηνική ενέργεια έχει την ίδια μοίρα με το πετρέλαιο, τα κοιτάσματα ουρανίου είναι περιορισμένα, η εξόρυξ..
9,33€ 10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:8,80€
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
-0 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ
«Η πολυαναμενόμενη νέα έκδοση αυτού του κλασικού βιβλίου είναι γεγονός, δίνοντας νέες κατευθύνσεις στη σκέψη και απαντώντας σε φλέγοντα ερωτήματα. Ενσωματώνοντας πολλά στοιχεία από την πρόοδο που συντελέστηκε σε άλλα πεδία όπως η αισθητηριακή φυσιολογία, η γενετική και η εξελικτική θεωρία, σηματοδοτ..
60,00€ 60,00€
Χωρίς ΦΠΑ:56,60€
ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
Η έννοια της διαθεματικότητας θέτει σε αμφισβήτηση τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας, οι οποίες είχαν ως σκοπό τους την άμεση μετάδοση, την απομνημόνευση και την αναπαραγωγή της γνώσης. Με τον όρο διαθεματικότητα εννοείται ο τρόπος οργάνωσης του Αναλυτικού Προγράμματος που καταργεί τα διακριτά..
10,87€ 13,94€
Χωρίς ΦΠΑ:10,26€
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΕΔΙΟ
Το βιβλίο αυτό εισάγει τον αναγνώστη σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ενεργειακή πολιτική. Αξιοποιώντας ελληνική και ξένη βιβλιογραφία μεταφέρει σε απλή γλώσσα ορισμένες ιδιαίτερα πολύπλοκες έννοιες. Ειδικότερα παρουσιάζει το θέμα της κλιματικής αλλαγής κα..
16,51€ 19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,58€
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ
-19 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο δρόμος για την οικολογική κόλαση είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο θα επηρεάσετε τους φτωχούς αγρότες της Κένυας που καλλιεργούν φασόλια αν σταματήσετε να αγοράζετε τα προϊόντα τους; Ή αν οι γυναίκες στα κάτεργα του Μπαγκλαντές πραγματικά θέλουν να μην αγοράζετε τα ρούχα ..
12,01€ 14,83€
Χωρίς ΦΠΑ:11,33€
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
-0 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕ
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η περιοχή της Μεσογείου από την άποψη της βιοποικιλότητας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους γεωγραφικούς χώρους του πλανήτη. Πέραν τούτου, αυξάνεται διαρκώς το ενδιαφέρον για τη διατήρηση, την προσαρμοστική αντιμετώπιση και την αποκατάσταση των μοναδικών φυσικών οικοσυσ..
45,00€ 45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,45€
Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ 3η ΕΚΔΟΣΗ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
ΚΛΙΜΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ANGELUS NOVUS
Η απορρύθμιση του κλίματος σκοτώνει. Αναστατώνει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, κυρίως των φτωχότερων και πλέον ευάλωτων πληθυσμών. Για να παραμείνει ο πλανήτης μας βιώσιμος, θα πρέπει να παραμείνει ανεκμετάλλευτο περίπου το 80% των γνωστών σήμερα αποθεμάτων ορυκτών καυσίμων._x000D_ _x0..
17,16€ 19,50€
Χωρίς ΦΠΑ:16,19€
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΜΒΑΣΕΙΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΝΗΣΟΣ
Ο Όμιλος Φίλων Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς διοργάνωσε έναν κύκλο συζητήσεων με θέμα "Οικολογία και Αριστερά - Για τη σχέση της φύσης με την κοινωνία στην κρίση και μετά" (Δεκέμβριος 2012 - Μάρτιος 2013). Στόχος του ομίλου ήταν να επανα..
6,24€ 8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,89€
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: UNIVERSITY STUDIO PRESS
[...] Σκοπός της παρούσας έκδοσης είναι, πέραν από την παράθεση των θεμελιωδών οικολογικών αρχών και κανόνων που διέπουν τη διαχείριση των άγριων ζώων, να γίνει αντιληπτό ότι και ο άνθρωπος, σαν ένα μέλος του οικοσυστήματος, διέπεται από τους ίδιους φυσικούς νόμους που καθορίζουν τις σχέσεις αλληλοε..
26,44€ 31,85€
Χωρίς ΦΠΑ:24,94€
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΟΜΙΚΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
Ας φανταστούμε τη γη σαν ένα κλειστό κουτί που το φωτίζει ο ήλιος. Μέσα του, τρεις γλάστες με φυτά, δύο πρόβατα και ένας λύκος ζούνε αρμονικά. Κάποτε εμφανίζεται ο άνθρωπος.....
12,40€ 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,70€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 26 (2 Σελ.)