Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 ΙΣΤΟΡΙΑ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
-17 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο μας "Μαθηματικά Γ΄ δημοτικού" απευθύνεται σ' όλους τους μαθητές της Γ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου, στους συναδέλφους μας και στους γονείς των μαθητών. Οι "δυνατοί" μαθητές θα βρουν στις σελίδες του πλούσιο υλικό για δημιουργική και ευχάριστη ενασχόληση, για περισσότερη και ουσιαστικότερη..
11,04€ 13,30€
Χωρίς ΦΠΑ:10,42€
 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΝΘΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΔΙΩΝ
-17 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο είναι γραμμένο ακολουθώντας τις παραγράφους των σχολικών βιβλίων και περιέχει:- Τη θεωρία που πρέπει να γνωρίζει κάθε παιδί, η οποία επεξηγείται με τη βοήθεια παραδειγμάτων και σχημάτων.- Πολλές ασκήσεις για εξάσκηση, αρκετές εκ των οποίων συνοδεύονται από κάποιο λυμένο παράδειγμα.- Κριτήρ..
12,86€ 15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,13€
1Ο ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΙΖΑ
Βιβλίο για να κατανοήσουμε τα κλάσματα. Μαθαίνουμε: ½=μισό, 2/2= ολόκληρο, πρόσθεση κλασμάτων, ορολογία κλασμάτων κ.ά. Στο βιβλίο δίνονται όλες οι απαντήσεις των ασκήσεων._x000D_ _x000D_ Απευθύνεται σε μαθητές, αλλά και ενήλικες που δυσκολεύονται στην κατανόηση κλασμάτων. Εκπαιδευτικό υλικό για παιδ..
19,36€ 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,26€
ISCOOL ΓΛΩΣΣΑ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Β ΤΕΥΧΟΣ
-27 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ISCOOL
Το μάθημα της τάξης, απλά και κατανοητά! Βιβλίο φύλλων εργασίας με συμπληρωματικές ασκήσεις, επαναληπτικά τεστ με συνοπτική θεωρία, εύστοχα παραδείγματα και όμορφα γραφικά με ζωηρά χρώματα. Ακολουθεί το καθημερινό σχολικό μάθημα και την επανάληψη. Αποτελεί ένα εξαιρετικό ενισχυτικό βοήθημα για την ε..
7,01€ 9,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,61€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Γ΄ - Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
Περιέχει τις απαντήσεις σ’ όλες τις εργασίες του σχολικού βιβλίου, βιογραφικά στοιχεία των συγγραφέων, κεντρική ιδέα κάθε κειμένου, νοηματική προσέγγιση, καλολογικά στοιχεία και συμπληρωματικές εργασίες...
3,65€ 4,40€
Χωρίς ΦΠΑ:3,44€
ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ
-25 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΥ
Οι απλές ασκήσεις, οι χαρούμενες πολύχρωμες εικόνες και τα υπέροχα αυτοκόλλητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές, παρακινούν τα παιδιά να "παίξουν" με τις πράξεις της διαίρεσης! Και το παιχνίδι είναι πάντα ένα πολύ καλό κίνητρο για μάθηση! Με διασκεδαστικό τρόπο, τα παιδιά μαθαίνουν την δι..
2,68€ 3,57€
Χωρίς ΦΠΑ:2,53€
ΑΣΚΟΥΜΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ Γ' ΔΗΜOTIKOY
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Το βιβλίο αυτό βοηθάει τον μαθητή να ασκηθεί στο μάθημα της Γλώσσας. Ακολουθεί τις ενότητες του σχολικού βιβλίου δίνοντάς του τη θεωρία αλλά και τις ασκήσεις που είναι απαραίτητες για την εμπέδωση των γλωσσικών φαινομένων. Έτσι, ο μαθητής βρίσκει σε ένα βιβλίο όλα όσα χρειάζεται ώστε να προετοιμαστε..
9,52€ 12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:8,98€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Γ΄ ΚΑΙ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
-27 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Η αγάπη για τη λογοτεχνία και το λογοτεχνικό βιβλίο καλλιεργείται από πολύ τρυφερή ηλικία. Το Ανθολόγιο λογοτεχνικών κειμένων, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να βοηθήσει στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας._x000D_ Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας έχει ως στόχο να συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίησ..
3,63€ 4,97€
Χωρίς ΦΠΑ:3,42€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΤΥΠΩΘΥΤΩ
Για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που δεν αρκούνται στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και του "Τετραδίου Εργασιών", αλλά επιθυμούν μια πιο συστηματική και ολοκληρωμένη ενασχόληση με την ελληνική γλώσσα. Μια νέα, "επικοινωνιακού" τύπου, μέθοδος διδασκαλίας και μάθησης, συμβατή με τα καινούρια β..
6,63€ 8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,26€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
[...] Το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει να εργαστείς πιο δημιουργικά και πιο αποτελεσματικά με τα βιβλία της σειράς "Τα απίθανα μολύβια" της Γ΄ δημοτικού. Θα σε βοηθήσει να μάθεις όχι μόνο τη χρήση της γλώσσας μας αλλά και τη δομή της. [...](από το εισαγωγικό σημείωμα των συγγραφέων)..
10,87€ 13,94€
Χωρίς ΦΠΑ:10,26€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 74 (5 Σελ.)