Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΦΥΣΙΚΗ

3-ΛΕΠΤΑ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 60 ΤΡΙΛΕΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Μάθετε τα πάντα για τη ζωή και το έργο του Αϊνστάιν μέσα από μια περιεκτική αλλά και ολοκληρωμένη εισαγωγή.Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο είναι γραμμένο έτσι ώστε να κάνει προσιτές τις θεωρίες του σπουδαίου επιστήμονα σε όλους, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πτυχές από τη ζωή του.Το βιβλίο είναι..
14,94€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,09€
3-ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΒΕΝ ΧΩΚΙΝΓΚ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 60 ΤΡΙΛΕΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Ο Στήβεν Χώκινγκ είναι ο πιο λαμπρός θεωρητικός φυσικός που έχει εμφανιστεί από την εποχή του Αϊνστάιν. Είναι ίσως η μεγαλύτερη επιστημονική ευφυΐα εν ζωή, αλλά και ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συγγραφέας που έχει καταφέρει να εξηγήσει στο ευρύ κοινό ακόμα και τα πιο δυσνόητα επιστημονικά θέματα. Επ..
14,94€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,09€
HIGGS: ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
-20 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣ
1964: ο φυσικός Πίτερ Χιγκς καταγράφει στο σημειωματάριο του την απίθανη ιδέα του: "Υπάρχει ένα σωματίδιο που εξηγεί πως απέκτησε η ύλη τη μάζα της. Η ανακάλυψή του θ' ανοίξει μια πύλη προς έναν κρυμμένο κόσμο σωματιδίων και δυνάμεων που δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε"."Αυτό το σωματίδιο του Χιγκς,..
13,60€ 17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,83€
LIVE SOUND ΜΙΞΑΡΟΝΤΑΣ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Το εγχείρημα να γράψω το βιβλίο αυτό, μετά από πολύχρονη παρουσία μου στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, είχε ως αφετηρία τις παροτρύνσεις των μαθητών μου και την ανάγκη ύπαρξης ενός βιβλίου στην ελληνική γλώσσα. Φυσικά, πάνε κάποια χρόνια από τότε, αλλά ποτέ δεν ξέχασα την υπόσχεσή μου. Στο διάστημα..
41,85€ 45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,48€
QED ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΤΟΠΤΡΟ
Διάσημος για τη βαθιά γνώση του φυσικού κόσµου, την οποία παρουσίαζε µε ευφυή και ιδιότυπο τρόπο, ο βραβευμένος µε Νόµπελ Richard Feynman διέθετε επίσης και ένα εκπληκτικό χάρισμα στην εξήγηση δύσκολων εννοιών στο ευρύ κοινό._x000D_ Στο παρόν βιβλίο, ο Feynman µάς προσφέρει µια κλασική πλέον και έγκ..
21,12€ 25,44€
Χωρίς ΦΠΑ:19,92€
QUANTUM: ΑΪΝΣΤΑΙΝ, ΜΠΟΡ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Για τους περισσότερους ανθρώπους, η κβαντική θεωρία είναι συνώνυμη της μυστηριώδους, ανεξιχνίαστης επιστήμης. Και για πολλά πολλά χρόνια ήταν εξίσου αινιγματική για τους ίδιους τους επιστήμονες. Σε αυτό το αριστοτεχνικά γραμμένο βιβλίο, ο Manjit Kumar παρουσιάζει την ιστορική καταγραφή αυτής της καθ..
19,84€ 23,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,72€
STEPHEN HAWKING Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
Ο Stephen Hawking είναι μία από τις πιο αξιοθαύμαστες προσωπικότητες της εποχής μας. Λαμπρός επιστήμονας, με εξέχουσα συνεισφορά στο πεδίο της θεωρητικής φυσικής, και ταυτόχρονα πηγή έμπνευσης για όσους έχουν παρακολουθήσει την πολυετή μάχη του με τη νόσο ALS που τον καταδίκασε από νωρίς σε ολική αν..
13,76€ 14,80€
Χωρίς ΦΠΑ:12,98€
STEPHEN HAWKING-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΟΦΥΙΑΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΤΟΠΤΡΟ
Η πρώτη βιογραφία του Stephen Hawking, από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα._x000D_ "Οι συγγραφείς είχαν την έμπνευση να εναλλάσσουν τα κεφάλαια που αφορούν το επιστημονικό έργο τού Hawking με αυτά που αναφέρονται στη ζωή του... Μια πολύ ισορροπημένη βιογραφία." _x000D_ Times Higher Education Sup..
20,68€ 24,91€
Χωρίς ΦΠΑ:19,51€
ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΛΥΣΙΜΑ ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Καρπός μιας μακράς ενασχόλησης του συγγραφέα με το πρόβλημα της ακριβούς επιλυσιμότητας των γραμμικών διαφορικών εξισώσεων με μεταβλητούς συντελεστές -και ειδικότερα της εξισώσεως Schrodinger- τούτο το βιβλίο αποσκοπεί στη συστηματική αναζήτηση και καταγραφή όλων των επιλύσιμων δυναμικών -χρονανεξάρ..
15,60€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,72€
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ
Οι φυσικές επιστήμες στο Δ.Ε.Π.Π.Σ. εντάσσονται στην ενότητα "Παιδί και περιβάλλον" και ειδικότερα "Φυσικό περιβάλλον και αλληλεπίδραση". Αναφέρεται στην κατάκτηση βασικών γνώσεων και διαδικασιών από το χώρο των Φυσικών επιστημών. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η παρατήρηση η εξερεύνηση, η αλληλεπίδρα..
11,13€ 14,27€
Χωρίς ΦΠΑ:10,50€
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια ενημερωμένη, λεπτομερή, και σε βάθος μελέτη της ανάλυσης και της σχεδίασης αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. _x000D_ _x000D_ Οι συγγραφείς συνδυάζουν τη σχεδίαση διπολικών, CMOS, και BiCMOS αναλογικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων με μια ενοποιημένη παρουσίαση που τονίζει τ..
45,65€ 55,00€
Χωρίς ΦΠΑ:43,07€
ΑΝΤΙΥΛΗ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΑΡΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Ετούτο το βιβλίο προσφέρει στον αναγνώστη μια σύντομη περιήγηση στις δομές της ύλης από τις πιο στοιχειώδεις, τα κουάρκ, μέχρι το Σύμπαν και την ιστορία του. Οι κύριες ιδιότητες των δομών αυτών είναι προσβάσιμες ακόμη και σε ποσοτικό επίπεδο με ένα εφόδιο γνώσεων που δεν ξεπερνά το πρώτο πανεπιστημι..
19,50€ 25,01€
Χωρίς ΦΠΑ:18,40€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 276 (19 Σελ.)