Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ - ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

1089 ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΚΤΩ
Ο καθηγητής David Acheson μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί του στον γοητευτικό κόσμο των μαθηματικών και να επισκεφθούμε τους πιο μαγικούς αριθμούς, τους πιο διασκεδαστικούς γρίφους και τις πιο όμορφες αποδείξεις. Με την εύθυμη παρουσίασή του, το πάθος και τον ενθουσιασμό του προσκαλεί ακόμη και εκ..
13,85€ 17,76€
Χωρίς ΦΠΑ:13,07€
250 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΩΝ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΤΟΠΤΡΟ
Το βιβλίο αποτελεί μια από τις παγκοσμίως καλύτερες συλλογές πρωτότυπων προβλημάτων που εκδόθηκαν ποτέ στο πεδίο της Στοιχειώδους Θεωρίας Αριθμών. Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και χρησιμοποιείται ευρύτατα ως βοήθημα για την εξάσκηση όσων συμμετέχουν σε μαθηματικές ολυμπιάδες. Η Στοιχειώδης Θεω..
19,36€ 23,32€
Χωρίς ΦΠΑ:18,26€
CD ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SPSS
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΣΙΓΜΑ
Το βιβλίο αυτό καθοδηγεί τον αναγνώστη με απλό τρόπο για να εκτελεστεί εύκολα στατιστικές αναλύσεις που συναντώνται σε σπουδές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού αλλά και διδακτορικού επιπέδου._x000D_ _x000D_ Ο αναγνώστης μαθαίνει με παραδείγματα το σκοπό μιας στατιστικής ανάλυσης, πώς να την τρέξει με εύκ..
37,35€ 45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,23€
CD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ EXCEL ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 1Η ΕΚΔΟΣΗ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους φοιτητές των διαφόρων Οικονομικών Τμημάτων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Τμημάτων Πανεπιστημίου Οικονομικών Σχολών οι οποίοι χρειάζεται να κατανοήσουν βασικές μαθηματικές οικονομικές έννοιες και, κυρίως, τη χρήση ..
23,32€ 26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
CODEX ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
Πόση από τη Γενική Σχετικότητα οφείλεται στον Καραθεοδωρή; Πώς σχετίζονται τα μαθηματικά με τη νοημοσύνη; Με τη δημιουργικότητα; Ο κόσμος μας είναι απλός ή πολύπλοκος; Η επιστήμη είναι αισιόδοξη ή απαισιόδοξη; Πόσο ανθρώπινη είναι η τεχνολογία; Ποια η σχέση της επιστήμης με την τέχνη; Τι έχει να μας..
37,20€ 40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:35,10€
MATHEMATICA ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Ξεκινώντας από το σημείο μηδέν, τούτο το βιβλίο φιλοδοξεί να οδηγήσει τον αναγνώστη του στην κατάκτηση της Mathematica -του πιο δημοφιλούς "πακέτου" συμβολικής άλγεβρας- όχι απλώς ως ενός προγράμματος "έτοιμων υπηρεσιών" αλλά και μιας πλήρους γλώσσας προγραμματισμού. Και επιδιώκει ταυτόχρονα -μέσω μ..
23,40€ 30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,07€
OΙ NUMΕRATI Η ΝΕΑ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΣΟΠΤΡΟΝ
Εταιρείες-γίγαντες του Διαδικτύου, όπως η Yahoo και η Google, συγκεντρώνουν κατά μέσο όρο 2.500 πληροφορίες για καθέναν από μας κάθε μήνα. Καθημερινά, απλά και μόνο ζώντας μέσα στο σύγχρονο κόσμο, αφήνουμε πίσω μας αμέτρητα ψήγματα προσωπικών πληροφοριών. Κάνουμε κλικ σε ιστοσελίδες, αλλάζουμε κανάλ..
13,78€ 17,67€
Χωρίς ΦΠΑ:13,00€
SCHAUM'S ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Το βιβλίο αυτό είναι το τέλειο βοήθημα για καλύτερους βαθμούς._x000D_ _x000D_ Γίνετε ειδικοί στις διαφορικές εξισώσεις με τον αποτελεσματικό οδηγό μελέτης Schaum's που θα σας βοηθήσει να μειώσετε το χρόνο μελέτης, να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων και να δώσετε τον καλύτε..
21,58€ 26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,36€
THOMAS ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Ο "Απειροστικός λογισμός" του Thomas αποτελεί ένα από τα πιο καταξιωμένα διεθνώς συγγράμματα σε προπτυχιακό επίπεδο. Στην πλήρως αναθεωρημένη αυτή έκδοση, οι συγγραφείς παρουσιάζουν μια σύγχρονη εισαγωγή στον απειροστικό λογισμό, παραμένοντας ωστόσο πιστοί στην παραδοσιακή "συνταγή" της διεθνούς επι..
85,80€ 110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:80,94€
ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ο ΚΟΥΡΤ ΓΚΕΝΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ
-20 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΤΡΑΥΛΟΣ
Το 1906, στην Τσεχία, γεννιέται ένα αγόρι με υψηλότατο βαθμό νοημοσύνης. Στα 8 του χρόνια συνειδητοποιεί ότι οι διανοητικοί ορίζοντες των γονιών του είναι πολύ περιορισμένοι. Η λογική κυριαρχεί στη σκέψη του, όμως ο σπόρος της παράνοιας διαμορφώνει τον βίο του. Στα 18 του -στο Πανεπιστήμιο- γνωρίζει..
14,20€ 17,74€
Χωρίς ΦΠΑ:13,39€
ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 3η ΕΚΔΟΣΗ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: Αίθρα
Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει τους πρωτοετείς φοιτητές των τμημάτων των θετικών επιστημών να κατανοήσουν τις διάφορες έννοιες της μαθηματικής ενότητας "Ακολουθίες πραγματικών αριθμών". Αυτό επιτυγχάνεται με την κατανόηση αλλά και συνοπτική παρουσίαση της σχετικής θεωρίας, με τα πολλά παραδεί..
14,01€ 16,88€
Χωρίς ΦΠΑ:13,21€
ΑΛΓΕΒΡΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
Το παρόν σύγγραμμα περιέχει την ύλη της άλγεβρας που διδάσκεται στο προπτυχιακό πρόγραμμα των Τμημάτων Μαθηματικών των πανεπιστημίων, καθώς και θέματα που περιλαμβάνονται συνήθως σε μεταπτυχιακά μαθήματα. Περιέχει πολλά παραδείγματα, καθώς και άλυτες ασκήσεις ποικίλης δυσκολίας. Οι προαπαιτούμενες γ..
38,71€ 46,64€
Χωρίς ΦΠΑ:36,52€
ΑΛΓΕΒΡΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
H Αλγεβρική Γεωμετρία είναι ένας από τους κεντρικούς κλάδους των Μαθηματικών με μεγάλο θεωρητικό ενδιαφέρον, αλλά και πολλές σημαντικές εφαρμογές στην κρυπτογραφία, στους κώδικες διορθωτές λαθών, στη ρομποτική, στο σχεδιασμό γραφικών κ.λπ. _x000D_ _x000D_ Αλγεβρικές Καμπύλες συναντάμε στα Αρχαία Ελλ..
10,56€ 12,72€
Χωρίς ΦΠΑ:9,96€
ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Η τελειοποίηση της μαθηματικής γνώσης δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ξεδίπλωμα της ίδιας της ανθρώπινης συνείδησης. Με τη μοναδική του ικανότητα να κάνει τις αφηρημένες ιδέες συγκεκριμένες και προσιτές, ο Ντέιβιντ Μπερλίνσκι αφηγείται την ιστορία των μαθηματικών, ζωντανεύοντας μια πνευματική περιπ..
13,23€ 16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:12,48€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 514 (35 Σελ.)