Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

FINANCING THE ENERGY TRANSITION STATUS AND FUTURE CHALLENGE
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΥΡΑΣΙΑ
The present publication inaugurates the brand new scientific series "European Energy Publications", edited by the Hellenic Energy Regulation Institute and published by Eurasia Publications. It constitutes a collective effort to address selected critical issues surrounding the complex environment of ..
31,50€ 35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:29,72€
THINK GREEN
-22 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΦΕΡΕΝΙΚΗ
"Κοιτάξτε βαθιά μέσα στη Φύση και θα καταλάβετε τα πάντα" (Άλμπερτ Αϊνστάιν)._x000D_ Ο Πράσινος Οδηγός προσφέρει απλές και εύκολες συμβουλές "καθημερινής χρήσης" που αποτελούν το πρώτο βήμα για την προστασία του πλανήτη μας. Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τον καθένα από εμάς. Μικρές αλλαγ..
2,74€ 3,51€
Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2η ΕΚΔΟΣΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΖΗΤΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
Η ανάπτυξη των Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΣΗΕ) είναι συνυφασμένη με την ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής του ανθρώπου, γι' αυτό και η ανάλυσή τους, ώστε να εξασφαλίζεται η καλή τους λειτουργία, είναι ζωτικής σημασίας. Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τη μελέτη ροής φορτίου, με την οπο..
28,62€ 31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
Σήμερα στον πλανήτη βρίσκεται σε εξέλιξη μια τέταρτη βιομηχανική επανάσταση για την μετάβαση της παγκόσμιας οικονομίας από την εποχή των ορυκτών καυσίμων στη λεγόμενη ηλιακή οικονομία. Αυτή η μετάβαση έχει στον πυρήνα της την ανάπτυξη των τεχνολογιών των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ)._x000D_ _x0..
41,85€ 45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,48€
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Σε ποιο σημείο βρίσκεται σήμερα το οικολογικό κίνημα; Ποιες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στα ζητήματα που θέτει και στα ευρύτερα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της εποχής μας; Ο αγώνας ενάντια στον αφανισμό της φύσης μπορεί, μήπως, να χωριστεί από τον αγώνα για ένα ριζικό μετασχηματισμό της κοινωνίας..
7,12€ 9,13€
Χωρίς ΦΠΑ:6,72€
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ Η ΟΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ
Το βιβλίο αποτελείται από δύο διακριτά μέρη. Στο πρώτο μέρος γίνεται μια ανασκόπηση των βασικών ρευμάτων της περιβαλλοντικής φιλοσοφίας και βασίζεται στις πανεπιστημιακές σημειώσεις του συγγραφέα για το μάθημα "Περιβαλλοντική Ηθική και Εκπαίδευση" που διδάσκεται τα τελευταία πολλά χρόνια στο Παιδαγω..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
-27 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το παρόν βοήθημα, με τίτλο "Μελέτη του Περιβάλλοντος", για την Α΄ τάξη δημοτικού, είναι μια μεθοδική εργασία που:-Στοχεύει στην πληρέστερη μελέτη των περιεχομένων του συγκεκριμένου μαθήματος.-Απευθύνεται στους μαθητές της Α΄ τάξης και στους γονείς τους, καθώς και στους συναδέλφους δασκάλους.-Οργανών..
5,08€ 6,96€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Tο παρόν βοήθημα στοχεύει στην πληρέστερη μελέτη των περιεχομένων του συγκεκριμένου μαθήματος. Απευθύνεται στους μαθητές της Δ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου, στους γονείς και στους δασκάλους. Οργανώνεται, ως προς την ύλη του, σύμφωνα με την ύλη του Βιβλίου του μαθητή και του τετραδίου εργασιών και λ..
13,47€ 16,23€
Χωρίς ΦΠΑ:12,71€
ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
Καθώς τα ορυκτά καύσιμα αναπότρεπτα εξαντλούνται, το ενδιαφέρον των κυβερνήσεων στράφηκε σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, μια εκ των οποίων είναι η βιοενέργεια και τα βιοκαύσιμα. Το βιβλίο αυτό μελετάει α) την βιομάζα γενικά ως πηγή ενέργειας και βιοκαυσίμων, β) τις εφαρμογές ενεργειακής αξιοποίηση..
8,27€ 10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:7,80€
ΓΗ Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΡΦΕΑΣ
Σε αυτό τον πολυτελή τόμο "Γη: Η βιογραφία του πλανήτη", που συνοδεύει τη σειρά ντοκιμαντέρ "Earth: The Power of the Planet" του ΒΒC, οι διάσημοι συγγραφείς Iain Stewart και John Lynch χρησιμοποιούν εντυπωσιακές φωτογραφίες και τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις για να εξηγήσουν πώς λειτουργεί..
30,57€
Χωρίς ΦΠΑ:28,84€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 105 (7 Σελ.)