Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

SUPERBRAIN YOGA ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: OWNBOOK
Αφού η Superbrain Yoga δραστηριοποιεί τα ανώτερα ενεργειακά κέντρα και επίσης ενεργοποιεί τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί η Superbrain Yoga για να νακουφίσει την κατάσταση αδθνών με ψυχολογικές παθήσεις και/ή παθήσεις του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Αυ..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,98€
YOGA ASANA ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΣΕΛΟΤΟΣ
"Η γιόγκα των σωματικών στάσεων είναι μια μέθοδος κινητικού διαλογισμού. Όπως σε όλες τις μεθόδους σωματικού διαλογισμού, η επανάληψη και η κατανόηση των τεχνικών λεπτομερειών είναι κεντρική. _x000D_ _x000D_ Οι ίδιες οι στάσεις δεν αποτελούν αυτοσκοπό. Οι στάσεις είναι μόνο το μέσον για την επίτευξη..
23,40€ 30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,07€
YOGA: ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ ΧΑΘΑ ΓΙΟΓΚΑ: Η ΓΙΟΓΚΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΓΚΑ: ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΔΡΟΜΩΝ
Γιόγκα: Η Επιστήμη Της Αρμονίας_x000D_ _x000D_ Έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βιβλία για τη γιόγκα και πολλά από αυτά είναι θαυμάσιες εργασίες. Παρ' όλα αυτά, στις σελίδες αυτού του βιβλίου οι αναγνώστες, τόσο αυτοί που, απλά, ενδιαφέρονται να μάθουν για τη γιόγκα, όσο και οι προχωρημένοι στις πρακτικές ..
11,63€ 14,91€
Χωρίς ΦΠΑ:10,97€
YOGALIFE ΓΙΟΓΚΙΚΗ ΖΩΗ ΠΩΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μέρος του πιστοποιητικού σεμιναρίου "Ολιστική Πνευματική Εκπαίδευση" που δημιούργησε και διδάσκει η Κορίνα Κονταξάκη και εγκεκριμένοι μαθητές της. Είναι βασισμένο στην αρχαία φιλοσοφία και πρακτική της Γιόγκα και των ενεργειακών κέντρων (chakra)._x000D_ _x000D_ Στις σελίδες τ..
13,23€ 16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:12,48€
ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΓΚΟΥΡΟΥ - ΜΑΘΗΤΗ: ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΣΤΙΑ
Έχουμε την τύχη να κρατάμε στα χέρια μας έναν σπάνιο αυτοβιογραφικό θησαυρό για τη σχέση γκούρου-μαθητή, γραμμένο από μια συγγραφέα και πνευματική δασκάλα η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στο έργο του δασκάλου της, του Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι. Ακολουθώντας τις οδηγίες του, η Σουάμι Σιβαμούρτι ..
19,80€ 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,68€
ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΑΙ ΤΖΙ ΤΣΟΥΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Στο μικρό αυτό βιβλίο περιέχονται όλες οι χρήσιμες οδηγίες για την εκμάθηση του ΤΑΪ ΤΖΙ, μιας τέχνης που είναι ταυτόχρονα αγωγή σωματικής και πνευματικής υγείας. Απόσταγμα πείρας αιώνων, οι κινήσεις ΤΑΪ ΤΖΙ χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, ισορροπία, χαλαρότητα και σιγανή ταχύτητα. Απαλές και αργές,..
6,23€ 7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,88€
ΑΣΑΝΑ ΠΡΑΝΑΓΙΑΜΑ ΜΟΥΝΤΡΑ ΜΠΑΝΤΑ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Το "Άσανα Πραναγιάμα Μούντρα Μπάντα" είναι αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα πιο συστηματικά σύγχρονα εγχειρίδια της γιόγκα. Από τότε που πρωτοεκδόθηκε από τη Σχολή Γιόγκα του Μπιχάρ, το 1969, ανατυπώθηκε δεκατρείς φορές και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Είναι το βασικό κείμενο αναφοράς για τους..
29,62€ 31,85€
Χωρίς ΦΠΑ:27,95€
ΑΣΑΝΑ, Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
[...] Εδώ τελικά είναι αυτό που πρέπει να τονίσουμε, ότι η δύναμη και η παγκοσμιότητα της Γιόγκα, μπορεί να εφαρμοστεί και να προσαρμοστεί σε όλες τις ιδιοσυγκρασίες, προσωπικότητες και εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής, παρέχοντας μια τεράστια γκάμα, ας μου επιτρέψετε την έκφραση, προϊόντων, που ταιρ..
18,60€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:17,55€
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ
Tο απλό και όμορφο θαύμα της ανάσας χρησιμοποιήθηκε από αρχαιοτάτων χρόνων απ' τους σοφούς της Ανατολής και αργότερα της Δύσης ως μέσο αυτεπίγνωσης, γαλήνης, επικοινωνίας με τον Θεό και βαθιάς θεραπείας σωματικών ή ψυχικών διαταραχών. Στο παρόν εγχειρίδιο παρουσιάζονται με εύληπτο και πρακτικό τρόπο..
9,36€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
ΑΣΤΑΝΓΚΑ ΓΙΟΓΚΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΥΖΩΙΑ 1Η ΕΚΔΟΣΗ
-19 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΝΩΣΗ
Το βιβλίο αποτελεί πλήρη εισαγωγή στην Αστάνγκα Γιόγκα, αυτή τη δυναμική μορφή της γιόγκα._x000D_ Παραθέτει πάνω από 35 στάσης σε τέσσερις ενότητες, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν ώστε να σχηματίσουν μια πλήρη σειρά ασκήσεων._x000D_ Χρησιμοποιεί φωτογραφίες των ασκήσεων, βήμα προς βήμα, που θα σας..
7,29€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,88€
ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
Ένας εικονογραφημένος οδηγός της τέχνης της γιόγκα, που σας παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για να μάθετε τέλεια όλες τις βασικές στάσεις και κινήσεις.Το "Γιόγκα για Αρχάριους" περιέχει λεπτομερείς φωτογραφίες και αναλυτικές επεξηγήσεις που συνοδεύουν την εκτέλεση κάθε στάσης.Επιπλέον, περιλαμβάνει πρακ..
14,06€ 18,03€
Χωρίς ΦΠΑ:13,27€
ΓΙΟΓΚΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Εναρμονίστε σώμα και νου με ήπιες ασκήσεις διάτασης!_x000D_ _x000D_ Η γιόγκα πρωτοεμφανίστηκε στην Ινδική υποήπειρο πριν από 4.000 περίπου χρόνια ως φιλοσοφία -στα σανσκριτικά, γιόγκα σημαίνει "ένωση"- με στόχο την ανάπτυξη ενός βαθύτερου διαλογισμού. _x000D_ _x000D_ Παρόλο που ακόμη και σήμερα ο δι..
5,39€ 6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,09€
ΓΙΟΓΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
ΓΙΟΓΚΑ ΕΝΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ AΝΘΟΛΟΓΙΑ ΕΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ
Τα κείμενα που έχουν επιλεχθεί και μεταφρασθεί απαρτίζοντας αυτό το βιβλίο, είναι κυρίως άρθρα και επιστολές της Helena Petrovna Blavatsky που είχαν δημοσιευθεί στα θεοσοφικά περιοδικά "The Path", "The Theosophist", "Lucifer", καθώς και σε άλλα έντυπα της εποχής της. Σκιαγραφούν την πορεία της έρευν..
27,00€ 30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:25,47€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 57 (4 Σελ.)