Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

 Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Η αρχαία ελληνική θρησκεία περιλάμβανε ένα σύνολο δοξασιών και λατρευτικών τελετών το οποίο μορφοποιήθηκε παράλληλα με τη δημιουργία της πόλης-κράτους, της χαρακτηριστικής αυτής μορφής πολιτικής οργάνωσης που εμφανίστηκε στον ελληνικό χώρο περί τα τέλη του 8ου αιώνα π.Χ. Βασιζόταν σε νοοτροπίες και ..
14,48€ 17,45€
Χωρίς ΦΠΑ:13,66€
24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΞΥ
Γνωρίστε την αρχαία Αθήνα, ζώντας για είκοσι τέσσερις ώρες μαζί με τους κατοίκους της και παρακολουθώντας στενά την καθημερινότητά τους. Ένας δούλος στα μεταλλεία, ένας στόλαρχος, μια απλή σύζυγος, ένας οπλίτης, μια εταίρα κι ένας λαθρέμπορος σύκων: όλοι αυτοί είναι οι ξεχωριστοί της κάτοικοι που ζω..
8,99€ 9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:8,48€
24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ. Περνώντας μία μέρα με τους κατοίκους της
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΞΥ
Γνωρίστε την αληθινή Ρώμη στη διάρκεια ενός συναρπαστικού εικοσιτετράωρου προσεγγίζοντας την πιο σημαντική πηγή της πόλης, τον λαό της: από μια ιέρεια μέχρι μια πόρνη, έναν σκλάβο, έναν συγκλητικό, έναν πολιτοφύλακα. Αυτοί είναι οι απλοί πολίτες που ζωντανεύουν την αιώνια πόλη. Ανακαλύψτε τι συνέβαι..
9,89€ 10,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,33€
50 ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Γνωρίστε τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας_x000D_ _x000D_ Αρχαία Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, ο τόπος όπου μεγαλούργησαν πρωτοπόροι φιλόσοφοι... Πώς ήταν όμως πραγματικά η ζωή στις ελληνικές πόλεις-κράτη; Ποιοι είχαν δικαίωμα ψήφου στην αρχαία Αθήνα; Τι είδους παραστάσεις ανέβαιναν στο θέατρο; ..
12,86€ 15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,13€
GOOD FRIDAY VIGIL
Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Η εικόνα που έχουμε για την αρχαιότητα είναι προϊόν σταδιακής κατάκτησης. Ξεκίνησε να διαμορφώνεται με τα έργα του Ηρόδοτου και του Θουκυδίδη αλλά εξελίσσεται διαρκώς. Ο Δημήτρης Κυρτάτας υποστηρίζει ότι στην εποχή της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης, ο τρόπος θεώρησης της αρχαιότητας τείνει και πάλι να ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
NOTA BENE ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 21ΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Ο τόμος περιλαμβάνει σημειώματα που συντάχτηκαν για την παρουσίαση ελληνικών εκδόσεων. Σχολιάζουν από ιστορική σκοπιά πρωτότυπα και μεταφρασμένα βιβλία, που αναφέρονται στην κλασική και ύστερη αρχαιότητα αλλά και πιο σύγχρονες περιόδους. Τα περισσότερα προέκυψαν με την ευκαιρία μιας συγκεκριμένης έκ..
15,26€ 16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:14,40€
SPQR: ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΩΜΗΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Πώς ένα άσημο χωριό της κεντρικής Ιταλίας έγινε η πρώτη παγκόσμια υπερδύναμη; _x000D_ SPQR είναι η συντομογραφία του Senatus PopulusQue Romanus, "η Σύγκλητος και ο Λαός της Ρώμης". Αυτή είναι η ιστορία τους._x000D_ _x000D_ _x000D_ Η αρχαία Ρώμη μάς αφορά: κρίνουμε ακόμη τις δικές μας κοινωνίες απένα..
24,80€ 31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:23,40€
TODD: ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗ
-17 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΑ
Η συντηρητική Σπάρτη και η δημοκρατική Αθήνα ήταν οι βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας του κλασικού ελληνικού κόσμου. Σε αντίθεση με πολλές εισαγωγές στο θέμα, οι οποίες επικεντρώνονται στην ιστορική αφήγηση, το βιβλίο "Αθήνα και Σπάρτη" εστιάζεται ειδικά στην εικόνα των δύο κοινωνιών. Αυτό δίνει στο ..
10,56€ 12,72€
Χωρίς ΦΠΑ:9,96€
ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ο Πυθαγόρας είπε ότι, "Το σοφότερο των όντων είναι ο αριθμός". Πράγματι αιτία κάθε αρμονίας είναι ο λόγος, η αναλογία που δηλώνει την άπειρη σχέση όλων των πραγμάτων, δηλαδή την παρουσία του Θείου Λόγου σε κάθε μορφή ζωής. Οι αρχαίοι Μύστες γνωρίζοντας αυτή την παγκόσμια αλήθεια, κατασκεύασαν τα Ιερ..
17,43€ 21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,44€
ΑΖΤΕΚΟΙ, ΙΝΚΑ, ΜΑΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΕΘΕΞΙΣ
Οι πρώτοι εξερευνητές του Νέου Κόσμου σαγηνεύτηκαν από τις φήμες που ψιθυρίζονταν για χώρες πλούσιες σε χρυσάφι και σε θησαυρούς κρυμμένους σε λίμνες και σε απρόσιτες κορφές. Απ' όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, πρώτοι οι Ισπανοί οργάνωσαν αποστολές για την κατάκτηση των μυθικών αυτών χωρών. Η δίψα για δό..
8,30€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,83€
ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-10 %
Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Το 431 π.Χ. η αντιπαλότητα μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης που σιγόβραζε από καιρό ξέσπασε και οι δύο πόλεις-κράτη συγκρούστηκαν σε μια πάλη ζωής και θανάτου. Ο πόλεμος εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον ελληνικό κόσμο και οι σφαγές που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο στην αρχαία Ελλάδα. Πολλές πόλεις καταστράφ..
16,92€ 18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:15,97€
ΑΘΗΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΔΑΦΝΙ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΒΡΑΥΡΩΝΑ, ΣΟΥΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
"Map of Athens, The history of Athens, The environs of the Acropolis, Acropolis, Acropolis Museum, South Slope of the Acropolis, Areopagos Hill of the Nymphs, Pnyx, Hill of Philopappos, Canellopoulos Museum, Plaka, Museum of Greek Folk Art, Centre of Folk Art and Tradition, Museum of Greek Folk Musi..
7,76€ 9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,32€
ΑΘΗΝΑ: Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΞΑΚΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Περιπλανηθείτε στα μονοπάτια της Ιστορίας με οδηγούς τη συναρπαστική διήγηση και την εντυπωσιακή εικονογράφηση αυτού του βιβλίου. Ζήστε μέρα με τη μέρα μια σπουδαία στιγμή της ανθρωπότητας, ανακαλύψτε τις ρίζες της και κατανοήστε τις συνέπειές της. Οι λεπτομερείς αναπαραστάσεις, οι μαρτυρίες της επο..
9,83€ 11,84€
Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΚΤΩ
Οι συνειρμοί που προκαλούνται στο άκουσμα της λέξης "δημαγωγός" παραπέμπουν σε μια ομάδα φιλόδοξων, εύγλωττων και εν πολλοίς ασυνείδητων πολιτικών, οι οποίοι με κολακείες, ψεύδη και άλλα δόλια μέσα χειραγωγούσαν τους πολίτες της αθηναϊκής δημοκρατίας κατά την επονομαζόμενη κλασική περίοδο, με ολέθρι..
7,80€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,36€
ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εμφάνιση 1 έως 15 από 438 (30 Σελ.)