Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΓΛΩΣΣΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1+5 ΜΟΥΣΕΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
1177 π.χ. - ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Το 1177 π.Χ. ομάδες επιδρομέων, γνωστές με το όνομα "Λαοί της Θάλασσας", εισέβαλαν στην Αίγυπτο. Ο στρατός και το ναυτικό του φαραώ κατάφεραν να τους νικήσουν, όμως η νίκη αυτή εξασθένησε τόσο πολύ την Αίγυπτο, ώστε σύντομα περιέπεσε σε παρακμή, όπως και οι περισσότεροι γειτονικοί πολιτισμοί. Ύστερα..
15,93€ 17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:15,03€
21 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
-22 %
Εκδοτικός οίκος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Πώς τα κομπιούτερ και τα ρομπότ αλλάζουν το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης; Πώς αντιμετωπίζεται η επιδημία των fake news; Έχουν ακόμη σημασία τα έθνη και οι θρησκείες; Τι θα 'πρεπε να μαθαίνουμε στα παιδιά μας; Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται πιο γρήγορα από την αντίληψή μας γι' αυτήν, το χάκιν γίνεται..
19,02€ 24,38€
Χωρίς ΦΠΑ:17,94€
DESTE, Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑ. ΠΩΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
Ένα μικρό, κατατοπιστικό βιβλιαράκι σας μυεί στη Deste, την τράπουλα που χρησιμοποιούσε η Κατίνα για να μαντεύει το μέλλον και στον πιο απλό τρόπο μαντείας μ' αυτή, την tanridna. Συνοδεύεται από την ίδια την τράπουλα που αποτελείται από 65 κάρτες...
14,88€ 19,08€
Χωρίς ΦΠΑ:14,04€
KEEP CALM ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣ
"Στο σπίτι μου είμαι το αφεντικό, η γυναίκα μου απλώς παίρνει τις αποφάσεις". (Γούντι Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης)"Όλες οι τραγωδίες τελειώνουν μ' έναν θάνατο. Όλες οι κωμωδίες τελειώνουν μ' έναν γάμο". (Λόρδος Βύρων, Άγγλος ποιητής)..
5,36€ 6,87€
Χωρίς ΦΠΑ:5,05€
KEEP CALM ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣ
Παρουσίαση"Καλύτερα να είσαι δυστυχισμένος μόνος, παρά δυστυχισμένος μαζί με κάποιον άλλο". (Μέρλιν Μονρόε, Αμερικανίδα ηθοποιός)"Ερωτεύτηκα την γυναίκα μου με την πρώτη ματιά, μάλλον έπρεπε να ρίξω και δεύτερη". (Γούντι Άλλεν, Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης)"Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότ..
2,34€ 3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,21€
LIBIDO ARTISTICA: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Τα μουσεία, τα θέατρα, οι χορευτικές σκηνές εξακολουθούν να επιλέγουν με κοινωνικά κριτήρια το κοινό τους, και αυτό συμβαίνει επειδή οι σιωπηρές συνθήκες πρόσβασης στα έργα της επίσημης κουλτούρας -δηλαδή η πρόωρη επαφή με αυτά (συνδεδεμένη με την υψηλή κοινωνική καταγωγή), καθώς και η σχολική εκπαί..
23,85€ 26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
SCRIPTA ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Ο έρωτας είναι ένα πανέμορφο λουλούδι, πρέπει όμως να έχει κανείς την τόλμη να πάει να το κόψει από το τρομακτικό χείλος ενός γκρεμού._x000D_ Σταντάλ_x000D_ _x000D_ Όσο για την Τράπεζα, πετάει από το ύψος των ταμείων της αυτή την πολύ λογική κουβέντα στον οφειλέτη: - Γιατί δεν είστε εις θέσιν; στην..
6,61€ 8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:6,24€
ΑΓΚΑΘΟΛΟΓΙΟ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΣΕΛΟΤΟΣ
Το αγκαθολόγιο είναι μια συλλογή αποφθεγμάτων και ιδεών μεγάλων ανθρώπων των γραμμάτων, ταξινομημένων σε μια ιστορική αναδρομή από τον 10ο π.Χ. αιώνα μέχρι σήμερα, που προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση στα μεγάλα πνευματικά ζητήματα, τα οποία παραδόξως μένουν αναπάντητα και συνεχίζουν να απασχολούν ..
9,36€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΛΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΟΔΟΣ ΠΑΝΟΣ
Αφορμή για το βιβλίο του "Αθήνα - μια αόρατη πόλη" ήτανε ένα μεγάλο ταξίδι στα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη. Όταν γύρισε και συναντηθήκαμε για να μου πει τις εντυπώσεις του, ήταν η πρώτη φορά που την χαρά του ταξιδιού κάλυπτε ένα πέπλο απαισιόδοξης αγανάκτησης._x000D_ "Δεν πάει άλλο, μου έλεγε, ..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΑΘΗΝΑ: ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΧΝΗ
Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Ο συγγραφέας "περπάτησε στην πόλη του κοιτάζοντας γύρω του ερευνητικά. Σαν άσκηση προσωπική -ικανοποίηση δημιουργικής περιέργειας και παιχνίδι συγχρόνως- οι επανειλημμένες συναντήσεις του με κτίσματα, μνημεία, δρόμους και πλατείες της Αθήνας, τον οδήγησαν στην γραφή συντόμων αφηγήσεων που συνοδεύοντ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
ΑΘΗΝΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΣΤΙΑ
Αυτήν τη σύγχρονη και αλματωδώς εξελισσόμενη ακόμη Αθήνα ζωντανεύει, πολύ παραστατικά, ο Μάικλ Λιουέλιν Σμιθ σε αυτό το βιβλίο. Κανένας, κατά τη γνώμη μου, δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος από αυτόν για να το γράψει. Ως ιστορικός, ο Μάικλ Λιουέλιν Σμιθ έχει ζήσει στην Ελλάδα, έχει ταξιδέψει σ..
25,74€ 33,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,28€
ΑΘΗΝΑ: ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΙΛΗΤΟΣ
Στο λεύκωμα αυτό παρουσιάζεται ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και κολακευτικό πορτρέτο της Αθήνας. Μιας πόλης που ζει ανάμεσα στους ρυθμούς των εντάσεων και των αντιθέσεών της. Μιας πόλης που αφομοίωσε τα στοιχεία του παρελθόντος και που αρμονικά ενσωμάτωσε νέες τάσεις, νέες ιδέες και νέους κατοίκους. Η πό..
31,20€ 40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:29,44€
ΑΙΓΑΙΟ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΑ
O Oliver Dickinson έγραψε μια εμπεριστατωμένη, προσιτή και ενημερωμένη εισαγωγή στους προϊστορικούς πολιτισμούς της Ελλάδας. Στο έργο του Αιγαίο - Εποχή του Χαλκού εξετάζει τη μακρά περίοδο από το 3000 μέχρι το 1000 π.Χ. περίπου, στη διάρκεια της οποίας συνέβη η άνοδος και η πτώση του Μινωικού και τ..
31,67€ 38,16€
Χωρίς ΦΠΑ:29,88€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 310 (21 Σελ.)