Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΝΕΦΕΛΗ
Είναι πολύ δύσκολο να αναπαραστήσεις µια µάχη, ακόµα και αν πολέµησες γνήσια και συνειδητά. Κυρίως να περιγράψεις την ψυχολογία των πολεµιστών, το τι σκέφτονταν τούτη ή την άλλη ώρα, λίγο πριν σκοτώσουν, λίγο πριν σκοτωθούν. Πρόκειται για µια γιορτή, ένα παιχνίδι θανάτου που, ώσπου να φας το πρώτο β..
13,78€ 15,31€
Χωρίς ΦΠΑ:13,00€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΚΟΒΟΣΤΗΣ
Στα χρόνια της ελληνικής επανάστασης, ο έρωτας μεταξύ μιας Χριστιανής κι ενός Αλβανού-Λαλιώτη θα οδηγήσει σε τραγωδία. Μια καρφίτσα περίτεχνη με έναν διαμαντένιο κύκνο, θα ταξιδέψει μέχρι τις μέρες μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους της, να αναβιώσουν το πάθος, τον ηρωισμό, την αυτοθυσία των..
17,82€ 19,80€
Χωρίς ΦΠΑ:16,81€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΛΚΟΣ
Το ιστορικό μυθιστόρημα "Δεν έχω τίποτα άλλο να πω..." αποτυπώνει και ζωντανεύει κάποιες κρίσιμες εποχές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας. Βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Οι ήρωές του είναι πρόσωπα υπαρκτά, όπως υπαρκτά είναι και τα περισσότερα πρόσωπα που μετέχουν στην εξέλιξή..
16,12€ 17,91€
Χωρίς ΦΠΑ:15,21€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Οι δεκατρείς σύγχρονες ιστορίες του βιβλίου βασίζονται σε ρήσεις μεγάλων φιλοσόφων και διανοουμένων (Σοφοκλής, Kierkegaard κ.ά.). Καθώς ο αναγνώστης διαβάζει τις ιστορίες παραμερίζει ασυναίσθητα τη θλίψη του και τους φόβους του κι αρχίζει να ανασαίνει. Μπορεί ακόμα και ν' αντλήσει αισιοδοξία ανακ..
8,10€ 9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,64€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΤΟ ΔΟΝΤΙ
Η συλλογή μικροαφηγημάτων "Η βιβλιοθήκη μόλις είχε ανοίξει..." είναι ένα πολυφωνικό και καλειδοσκοπικό έργο που αναδεικνύει τις σχέσεις των ανθρώπων, υπαρκτών ή φανταστικών, με την έννοια και τον χώρο της βιβλιοθήκης. Δεν υπάρχει μια βιβλιοθήκη· καθεμιά είναι μοναδική, ενώ η νοητή γραμμή που τη συνδ..
9,00€ 10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Ο Ιωάννης Συκουτρής (1901-1937) υπήρξε όχι μόνο ιδανικός μελετητής της κλασικής, μεταγενέστερης και βυζαντινής επιστολογραφίας, αλλά και ο ίδιος δεινός επιστολογράφος. Από την πλούσια όμως αλληλογραφία του πολύ λίγα ίχνη έχουν περισωθεί, διασκορπισμένα σήμερα σε ποικίλους φορείς, ιδιωτικές ή δημόσιε..
17,92€ 19,91€
Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ
Η συλλογή που κρατάτε στα χέρια σας περιλαµβάνει τα ολιγόλεκτα διηγήµατα του "φτωχού άγιου των γραµµάτων" µας ταξινοµηµένα χρονολογικά. Διαβάζονται λόγω του µεγέθους τους, εύκολα και γρήγορα από µικρούς και µεγάλους, είτε µυηµένους στο έργο και την πολυκύµαντη γλώσσα του είτε όχι. Όσοι δεν έχουν εντ..
14,41€ 16,01€
Χωρίς ΦΠΑ:13,59€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ
Oι Πέρσες πλησιάζουν στην αττική γη και η Αθήνα πρέπει να ζητήσει βοήθεια από τους Σπαρτιάτες. Ο ηµεροδρόµος Φειδιππίδης λαµβάνει εντολή να τρέξει έως τη Σπάρτη και να επιστρέψει σε περίπου τρεις µέρες στον Μαραθώνα σε µια απόσταση πεντακοσίων σαράντα χιλιοµέτρων. Παίρνει µέρος στη µάχη και κατόπιν ..
13,50€ 15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,74€
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: BOOKSTARS-ΓΙΩΓΓΑΡΑΣ
"Όλοι οι καλοί χωράνε..." απαντάμε στους φίλους και τους γνωστούς μας, όταν συχνά μας ρωτούν (άλλοτε καλοπροαίρετα κι άλλοτε όχι), πόσες γάτες έχουμε στο σπίτι... "Όλοι οι καλοί χωράμε...", σε ένα μεγάλο διαμέρισμα, όπου ο καθένας έχει το χώρο του αλλά είμαστε και μαζί γιατί... είμαστε πολύ μα πολ..
7,20€ 8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,80€
(ΔΙΑ)ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ… ΣΚΕΨΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ
-10 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: IWRITE.GR
Φήμες λένε πως, αν ένα τζίνι εμφανιστεί και θέσει το εξής δίλλημμα στις γυναίκες, η απάντηση θα είναι κοινή: "Προτιμάς να βρεις τον τέλειο άντρα ή να τρως ό,τι θέλεις και να μην παχαίνεις;" "Φυσικά, να τρώω ό,τι θέλω και να μην παχαίνω!" Παρόλο που το τζίνι μάλλον δεν θα εμφανιστεί ποτέ (γιατί και..
9,01€ 10,01€
Χωρίς ΦΠΑ:8,50€
... ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΑΜΒΟΣ
Μέσα απ' τον δυνατό έρωτα, σαρκικό και ψυχικό, δύο πολύ νέων παιδιών, βγαίνουν συμπεράσματα για την Κοινωνία, για τους Ανθρώπους που την απαρτίζουν, για τη Ζωή και τον Θάνατο. Όταν πεθαίνει ένας πραγματικός έρωτας, ακόμα κι' αυτό είναι ένας θάνατος. Ίσως ο πιο σκληρός... Το κείμενο "τρέχει", γραμμέν..
15,26€ 16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:14,40€
... Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ 'ΡΘΕΙ!
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΚΥΣΤΗΣ
Η Νεφέλη και ο Γιάννης είναι δυο νέοι, που ζουν σε ένα ορεινό χωριό. Από νωρίς βίωσαν τη μοναξιά και την απόρριψη στη ζωή τους. Η καρδιά τους σκίρτησε, όταν συναντήθηκαν εργάτες στα χωράφια. Έτσι είναι η ζωή... Τον όμοιό σου τον μυρίζεσαι από μακριά και θες να πας κοντά του. Ο έρωτας τους μάγεψε και..
14,40€ 16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,58€
... ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΦΩΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα ένα βιβλίο για το πώς χτίζουν χαρακτήρα οι άνθρωποι. Για το πώς και γιατί ασυμβίβαστοι μα και ταυτόχρονα παραδομένοι άνθρωποι λαχταρούν και διεκδικούν αντίστοιχα. Ένα βιβλίο για την φρίκη που μπορεί να βιώσει ένα παιδί και αυτό να του διαμορφώσει την στάση απέναντι στην..
12,60€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
... ΚΑΤΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ! ΜΑ ΠΩΣ;
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΙΧΛΗ
Στο "... Κάτι ν' αλλάξει! Μα πώς;" παρακολουθούμε τη ζωή της Ειρήνης στα χρόνια 1979-1984, μια εποχή που η κοινωνία διψούσε για "αλλαγή". Η Ειρήνη, μόνη σε μια άγνωστη πόλη, στη Θεσσαλονίκη, περνάει δύσκολες μέρες, ώσπου μέσα από τη συμμετοχή της στη νεολαιίστικη οργάνωση Ρήγας Φεραίος ενσωματώνεται..
13,95€ 15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,16€
... ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΜΥΡΤΟΣ
Η Αθηνά, μεταφέρεται κάποιο βράδυ στο νοσοκομείο. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και όλα δείχνουν ότι δε θέλει να ζήσει. Ενώ γύρω της συγκεντρώνονται οι δικοί της άνθρωποι, μέσα στο σκοτισμένο μυαλό της ένα κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα του σιγά σιγά. Η ζωή της με το γιο που μεγάλωσε μόνη τ..
13,05€ 14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,31€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 7602 (507 Σελ.)