Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

ΑΝΑ-ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΥΡΟΣ
Στα είκοσι επτά κείμενα που περιλαμβάνονται στις Ανα-γνώσεις, κείμενα δημοσιευμένα την τελευταία δεκαετία σε λογοτεχνικά περιοδικά και εφημερίδες, αλλά και ορισμένα αδημοσίευτα, ο Διονύσης Ν. Μουσμούτης μιλάει για συγγραφείς και βιβλία, φωτίζοντας ποικίλες πτυχές του λογοτεχνικού και του πνευματικού..
10,80€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΟΚΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΣΤΙΑ
Ο Γιώργος Θεοτοκάς, πολυσχιδής συγγραφέας και τολμηρός διανοούμενος, δεν δίσταζε να γράφει για ποικίλα θέματα: από τη ρωσική επανάσταση και τα μεσαιωνικά μνημεία της Ελλάδας μέχρι τον υπερρεαλισμό και το λογοτεχνικό ύφος... Προσπαθούσε πάντοτε να παίρνει θέση, να εκφέρει άποψη, να προβλέπει τις εξελ..
18,35€ 20,38€
Χωρίς ΦΠΑ:17,31€
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΔΟΚΙΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΓΡΑ
Τα 24 κείμενα που περιλαμβάνονται σ' αυτήν την ανθολογία είναι συνάμα αντιπροσωπευτικά και εξαιρετικά όσον αφορά το σύνολο της κριτικής του αστυνομικού μυθιστορήματος. Από τις ρήσεις των δεξιοτεχνών του παραδόξου και της λογοτεχνικής ιεροσυλίας, δηλαδή του Chesterton που ανοίγει τη συλλογή και του B..
14,61€ 16,23€
Χωρίς ΦΠΑ:13,78€
ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 2Η ΕΚΔΟΣΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ
Υποθέτω πως αυτό είναι ένα βιβλίο γεμάτο με ευφυή, αστεία και διασκεδαστικά ανέκδοτα για έξυπνα παιδιά. Είναι αλήθεια πως τα ανέκδοτα είναι ο καλύτερος τρόπος που έχουν οι άνθρωποι για να επικοινωνούν με τους άλλους, να σχολιάζουν, να κριτικάρουν και να σατιρίζουν πολλές παράλογες καταστάσεις στη ζω..
7,63€ 8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 9 ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΤΙΝΗ: ΒΙΒΛΙΟΝ Θ: ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΑ (351-827) ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣ
Με τον τίτλο "Ελληνική ανθολογία" είναι γνωστή μια συλλογή 4.000 περίπου επιγραμμάτων, που στο μεγαλύτερο μέρος τους σώζονται στο χειρόγραφο της Παλατινής Βιβλιοθήκης της Χαϊδελβέργης (αριθ. gr. 23), του οποίου ένα τμήμα βρίσκεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Παρισιού (αριθ. gr. suppl. 384). Η συλλογή..
13,36€ 14,84€
Χωρίς ΦΠΑ:12,60€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΙΟΛΙΔΑ
Αντί προλόγου Γνωρίζοντας πολλοί φίλοι ότι έχω από την ημέρα της έκδοσης του ημερήσιου "Εμπρός" την επιμέλεια του καθημερινού ανεκδότου, με παρότρυναν να τα εκδόσουμε σε βιβλίο. Οι επιφυλάξεις πολλές. Ακόμα ένα βιβλίο με ανέκδοτα, γιατί τα δικά μας και όχι άλλα, ποιο από τα χιλιάδες που έχουν δημοσ..
9,04€ 10,05€
Χωρίς ΦΠΑ:8,53€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ: ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Το βιβλίο πραγµατεύεται επιγραφές και παπύρους που ανήκουν στους ελληνιστικούς και ρωµαϊκούς αυτοκρατορικούς χρόνους, περιόδους κατά τις οποίες ο αριθµός των µαρτυριών αυτού του τύπου αυξάνεται θεαµατικά. Περιλαµβάνει κείµενα δηµόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα που αντιπροσωπεύουν τις βασικές κατηγορίε..
16,92€ 18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:15,97€
ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
-10 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
Τα μικρά κείμενα του Προκοπίου Γάζης που εκδίδονται στον τόμο αυτόν αποτελούν ενδιαφέρουσες μαρτυρίες για την ρητορική της ύστερης αρχαιότητας και προσφέρουν μία εναργή εικόνα του βίου και του πολιτισμού μιας ακμάζουσας ελληνικής πόλης της ανατολής, της Γάζας, τις πρώτες δεκαετίες του έκτου μεταχρισ..
7,63€ 8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
ΑΝΟΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΟΤΑΜΟΣ
"Κι έπειτα, κοιτάξτε τα γραπτά της! Εκλαμβάνει την ασάφεια ως βαθύτητα, τον στόμφο ως ευγλωττία και την προσποίηση ως πρωτοτυπία. Στη μια σελίδα κομπάζει, αγανακτεί στην επόμενη, μορφάζει στην τρίτη και γίνεται υστερική στην τέταρτη". H μεγάλη βικτωριανή συγγραφέας (που υποχρεώθηκε να γράφει με ανδ..
6,30€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,94€
ΑΠΑΝΤΑ 1 - ΑΝΝΩΝ, ΣΚΥΛΑΞ, ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ Ο ΚΡΙΤΙΚΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΦΩΝΤΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣ
Στον 1ο τόμο περιλαμβάνονται ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα γεωγραφικά έργα, όπως: α) του Άννωνα του Καρχηδονίου, ο οποίος ταξίδεψε έξω από τις Ηράκλειες Στήλες, στις ακτές της Δυτικής Αφρικής, β) του Σκύλακα, ο οποίος ταξίδεψε στις ακτές ολόκληρης της Μεσογείου και του Εύξεινου Πόντου, γ) του Ηρα..
16,22€ 18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:15,30€
ΑΠΑΝΤΑ 1 ΜΑΡΤΥΡΙΑΙ, ΑΙΤΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣ
Μαρτυρίαι: Μια πλήρης συλλογή των αρχαίων μαρτυριών σχετικά με τον βίο, τα έργα και την επίδραση του Καλλίμαχου. Αίτια: Πρόκειται για το σημαντικότερο έργο του Καλλίμαχου, με το οποίο ο Αλεξανδρινός ποιητής προσπαθεί να αιτιολογήσει διάφορα περίεργα πράγματα του ελληνικού κόσμου (έθιμα και αντικείμε..
13,36€ 14,84€
Χωρίς ΦΠΑ:12,60€
ΑΠΑΝΤΑ 1 ΤΑ ΕΣ ΤΟΝ ΤΥΑΝΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ Α, Β, Γ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣ
Βιβλία Α΄-Γ΄. Η ζωή του Απολλώνιου από τα Τύανα, περίφημου φιλοσόφου, ασκητή, μύστη και μάγου, στον οποίο πολλοί απέδιδαν θεϊκή φύση και τον οποίο πολλοί παγανιστές της εποχής του έφτασαν να προβάλλουν ως ίσο αντίπαλο του Ιησού Χριστού. Ιδιότυπη σύνθεση ιστοριογραφίας, λογοτεχνίας και θρησκευτικής σ..
14,31€ 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
ΑΠΑΝΤΑ 2 - ΠΥΘΕΑΣ Ο ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΗΣ, ΑΡΤΕΜΙΔΩΡΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣ
Στον τόμο αυτό περιλαμβάνεται ό,τι έχει απομείνει από τα έργα δύο μεγάλων γεωγράφων της αρχαιότητας, του Πυθέα του Μασσαλιώτη και του Αρτεμίδωρου του Εφέσιου. Ο Πυθέας ήταν ο πρώτος περιηγητής ο οποίος ταξίδεψε στις πολικές περιοχές, φτάνοντας μέχρι τη θρυλική Θούλη (που παραδοσιακά ταυτίζεται με τη..
14,31€ 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
ΑΠΑΝΤΑ 2 ΙΑΜΒΟΙ. ΜΕΛΗ. ΕΚΑΛΗ. ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΙΑ. ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣ
ΙΑΜΒΟΙ: Όλα τα σωζόμενα αποσπάσματα από τα 13 ποιήματα του Καλλίμαχου που έφεραν τον τίτλο Ίαμβοι, με μια προσπάθεια ανασκευής του περιεχομένου τους, όπου αυτό είναι δυνατόν. Πρόκειται για σκωπτικού περιεχομένου ποιήματα με θέματα παρμένα από την καθημερινή ζωή ή από τις λογοτεχνικές διενέξεις της ε..
14,31€ 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 414 (28 Σελ.)