Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ

3000 ΛΕΞΕΙΣ & ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
Η σοφία δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων και φωτεινών πνευμάτων, αλλά είναι συχνά προνόμιο και των απλών ανθρώπων του λαού.Μέσα σε μικρές φράσεις ή και λέξεις, ακόμα, κλείνει μεγάλες αλήθειες και σοφά συμπεράσματα από τη ζωή, που άλλοτε δίνονται άμεσα και άλλοτε έμμεσα και αλληγορικά.Πολλές από α..
17,91€ 19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,89€
CD ΨΗΛΑΦΗΜΑΤΑ: ΑΦΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗ
Το βιβλίο "Ψηλαφήματα - αφής μαθήματα" απευθύνεται σε: - εκπαιδευτές, εκπαιδευτικούς Α΄/θμιας, Β΄/θμιας και Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, ακαδημαϊκούς, γονείς, και - σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον κώδικα Braille και την εκπαίδευση των τυφλών μαθητών, αλλά και σε: - μαθητές δημοτικού, γυμνα..
55,06€ 61,17€
Χωρίς ΦΠΑ:51,94€
FIGURA IN PRAESENTIA: ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΑΤΑΚΗΣ
Οι μελέτες στον παρόντα τόμο αναφέρονται, φυσικά με κάποια αλληλοεπικάλυψη, σε έξι ξεχωριστές θεματικές περιοχές: [i] Αναφορά σε θέματα λογοτεχνίας και σε συγκεκριμένους λογοτέχνες με τις μελέτες των Χ. Καρατσινίδου, Κ. Μαλαφάντη, Γ. Μπαμπινιώτη, Θ. Πυλαρινού, Μ. Ροδοσθένους· [ii] Αναφορά σε θέματ..
25,74€ 28,60€
Χωρίς ΦΠΑ:24,28€
ITALOELLENICA A ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΞΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗ
Οι μελέτες του παρόντα τόμου -ελληνικές και ιταλικές- εξετάζουν τους "ιταλισμούς" που απαντούν στην ελληνική γλώσσα και σε διάφορες ποικιλίες της, όπως η αργκό, η λογοτεχνική έκφραση ή τα τοπικά ιδιώματα. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζονται γλωσσάρια που προκύπτουν από την αποδελτίωση γραπτών ή και προφ..
16,20€ 18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
VOX GRAECA Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Πώς ακουγόταν η γλώσσα που μιλούσαν οι αρχαίοι Ελληνες; Πόσο και ως προς τι διέφερε απο τον τρόπο που τη διαβάζουμε σήμερα; Πόσο δίκιο είχε ο Ερασμος, όταν πρότεινε διαφορετικό τρόπο εκφοράς της; Πώς διδάσκονται οι ξένοι να προφέρουν τα αρχαία ελληνικά; Το ιδιαίτερα επιτυχημένο βιβλίο του W. Sidney..
14,31€ 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ
-10 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑ
Ποιος είπε ότι τα αρχαία ελληνικά είναι δύσκολα;Ποιος είπε ότι τα πρώτα βήματα στον μυθικό κόσμο τους δεν μπορούν να γίνουν από παιδιά του δημοτικού;Το βιβλίο αυτό προτείνει μια ευχάριστη και πρωτότυπη μέθοδο ώστε τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους απέραντους, φωτεινούς δρόμους της αρχαί..
9,23€ 10,25€
Χωρίς ΦΠΑ:8,70€
ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ
Ο γραπτός λόγος ουσι’αστικά δεν κάνει τίποτε άλλο από το να καταγράφει, να επισημαίνει και να επισημοποιεί αυτό που συμβαίνει στον προφορικό, με σκοπό να τον δι’αφυλάξει και να τον μεταλα'μπαδεύσει από γενιά σε γενιά. Aς μην αγνοούμε ότι ο προφορικός λόγος έχει πρωταρχική σημασία και προηγείται του ..
19,80€ 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,68€
ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΔΩΔΩΝΗ
Ο προφορικός λόγος καταλαμβάνει σίγουρα μεγαλύτερο μέρος του τρόπου έκφρασης απ' ότι ο γραπτός.Ωστόσο, σήμερα, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την ορθή προφορά της γλώσσας, είτε επειδή το επάγγελμά τους το απαιτεί, είτε από καθαρά προσωπικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει επιτέλους να παρθούν κάποια μέτ..
12,40€ 13,78€
Χωρίς ΦΠΑ:11,70€
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: OSTRACON
Πώς επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις σε πραγματικό χρόνο επικοινωνίας; Υπάρχουν διακριτά στάδια στην προτασική επεξεργασία; Τα είδη των πληροφοριών που αξιοποιούνται κατά την προτασική επεξεργασία διαφέρουν ως προς την διαθεσιμότητα της χρονικής τους ροής; Γιατί η κατανόηση κάποιων προτάσεων μοιάζει ..
15,26€ 16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:14,40€
ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗ
Η "Αντιπαραβολική ανάλυση" υπήρξε από τις πλέον διορατικές θεωρίες μάθησης ξένης/δεύτερης γλώσσας, κυρίως κατά το ότι έστρεψε το ενδιαφέρον των επιστημόνων της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας στον σημαντικότατο ρόλο της μητρικής γλώσσας, η οποία είναι δυνατόν να λειτουργεί ανασταλτικά, εφόσον ο διδασκόμεν..
17,89€ 19,88€
Χωρίς ΦΠΑ:16,88€
ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ 3η ΕΚΔΟΣΗ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Μαθαίνει κάποιος Αρχαία Ελληνικά, όχι με το συντακτικό και την γραμματικήν (χρειάζονται ολίγον) αλλά με την σημασίαν των λέξεων και την ετυμολογικήν ανάλυσίν των. Εξετάζοντες αυτά διαπιστούνταιμ ότι σήμερον οι Έλληνες ομιλούν Αρχαία Ελληνικά, αλλά. . . δεν το γνωρίζουν. Σκοπός του παρόντος είναι ν..
9,85€ 10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:9,30€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 229 (16 Σελ.)