Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

2012 ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Το βιβλίο γράφτηκε με μόνο σκοπό την άμεση και έγκαιρη προειδοποίηση. Δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία!_x000D_ _x000D_ - "Ένα βιβλίο που φτάνει στις εσχατιές της απομυθοποίησης και προσφέρει στον αναγνώστη το μέσο για την κατανόηση όσων έχουν συμβεί και συμβαίνουν σήμερα αλλά και όσων μας περιμένου..
20,75€ 24,99€
Χωρίς ΦΠΑ:19,57€
50 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται τα πενήντα κορυφαία μοντέλα που διαμόρφωσαν τον κόσμο της σχεδίασης αυτοκινήτου όπως τη γνωρίζουμε σήμερα!_x000D_ _x000D_ Θα γνωρίσετε τη φιλοσοφία που οδήγησε στη σχεδίαση κάθε μοντέλου, τους εμπνευστές της, το παρασκήνιο της διαμόρφωσης αυτών των αυτοκινήτων, τους λό..
14,53€ 17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,70€
50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
Πολλοί πιστεύουν ότι είμαστε στην εποχή του τέλους της τηλεόρασης. Άλλοι, πάλι, ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας χρυσής εποχής της. Το βέβαιο είναι ότι στην ψηφιακή εποχή τίθεται επιτακτικά το ερώτημα τι είναι και τι ήταν η τηλεόραση. Οι εργασίες που φιλοξενούνται στον παρόντα τόμο, πρωτοπαρουσιά..
17,94€ 23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,93€
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2012 ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣ
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει - και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να την αποτρέψετε. Σ' αυτό το ακαταμάχητα διασκεδαστικό βιβλίο, ο Laurence E. Joseph θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας για το μέλλον, καθώς εξηγεί γιατί το έτος 2012 ίσως να είναι πιο ταραχώδες, καταστροφικό και, πολ..
2,48€ 3,18€
Χωρίς ΦΠΑ:2,34€
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Ένα συναρπαστικό road trip στην ιστορία του αυτοκινήτου! Στις σελίδες αυτού του τόμου θα απολαύσετε περισσότερα από 1.200 αυτοκίνητα, ενώ η εντυπωσιακή εικονογράφηση θα κάνει το ταξίδι αυτό ακόμα πιο απολαυστικό...Ο τόμος αυτός αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της ιστορίας της αυτοκίνησης, από τ..
44,82€ 54,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,28€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: IWRITE.GR
Στόχος του βιβλίου είναι να αποτελέσει ένα χρηστικό βοήθημα για το νέο ερευνητή, που αναζητά ένα συνοπτικό και κωδικοποιημένο εγχειρίδιο που θα τον βοηθήσει να ολοκληρώσει τα βήματα που απαιτούνται για την εκπόνηση μιας ερευνητικής εργασίας._x000D_ _x000D_ Μέσα από την προσωπική εμπειρία του συγ..
9,36€ 12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Το παρόν εγχειρίδιο αποτελεί μια εισαγωγή στις ποσοτικές και ποιοτικές ερευνητικές μεθόδους, και έχει στόχο να παρουσιάσει με τρόπο συνοπτικό και έγκυρο τα εργαλεία που απαιτούνται ώστε οι εν λόγω μέθοδοι να χρησιμοποιούνται ακόμα και από μη εξειδικευμένους επαγγελματίες. Χωρίς να απλουστεύει, προστ..
12,15€ 13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,47€
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝ
Η φιλοσοφία που καθοδήγησε τη συγγραφή αυτού του βιβλίου έχει δύο σκέλη. Πρώτον, η έρευνα εμπεριέχει μία διαδικασία αλληλοσχετιζόμενων δραστηριοτήτων αντί για την εφαρμογή απομονωμένων και άσχετων μεταξύ τους εννοιών και ιδεών. Οι εκπαιδευτικοί διεξάγουν έρευνα ακολουθώντας μία γενική αλληλουχία δι..
71,26€ 85,86€
Χωρίς ΦΠΑ:67,23€
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 1900-1940 ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΡΟΜΟΙ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΑΓΩΝΕΣ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΥΨΙΛΟΝ
Η ιστορία της ελληνικής αυτοκίνησης, από τον ίππο στην ιπποδύναμη, όπως εξελίχτηκε από τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι τις παραμονές του Ελληνοϊταλικού πολέμου, μπορεί να διερευνηθεί μέσα από δρόμους και διαδρομές απρόβλεπτες: Γιατί δεν ιδρύθηκε στη χώρα μας εργοστάσιο αυτοκινήτων; Ποια είναι η κυρία..
20,46€ 22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,30€
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΡΑΦΙΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΡΑΦΙΑ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΤΡΑΠΟΣ
Η γνώση της επιστημονικής τεχνογραφίας θεωρείται απαραίτητη σκευή για εκπαιδευόμενους σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο φοιτητές, διότι η ακαδημαϊκή παράδοση προβλέπει τη συγγραφή επιστημονικής εργασίας ως επισφράγισμα των σπουδών τους. Για την εκπόνηση μιας επιστημονικής εργασίας απαιτούνται ορ..
8,96€ 10,19€
Χωρίς ΦΠΑ:8,46€
Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: GUTENBERG
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας προσπαθεί να φωτίσει δύο πράγματα: τη σχέση γλώσσας/γλωσσών και διγλωσσίας και τη σχέση διγλωσσίας και μάθησης. Αναφέρεται στο πώς μαθαίνουν οι δίγλωσσοι μαθητές στο ελληνικό σχολείο και πώς τους διδάσκουν οι μονόγλωσσοι δάσκαλοί τους. Υπάρχει η εξής διάσταση: ο ε..
11,64€ 14,92€
Χωρίς ΦΠΑ:10,98€
Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΡΑΣΗ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ – ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΦΥΛΑΤΟΣ
Έχουν γίνει κατά καιρούς πολλές προσπάθειες να οριστεί η ποιοτική έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες και να προσδιοριστεί το κατά πόσο μπορεί ή θα έπρεπε να διαφοροποιείται από την ποσοτική έρευνα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ομοφωνία ως προς τα ερωτήματα που εγείρονται, γεγονός που δεν πρέπει να προκαλεί έκπ..
12,18€ 14,67€
Χωρίς ΦΠΑ:11,49€
Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΔΙΕΞΑΓΩΓΩ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΣΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΙΩΝ
Η φιλοσοφία που καθοδήγησε τη συγγραφή αυτού του βιβλίου έχει δύο σκέλη. _x000D_ Πρώτον, η έρευνα εμπεριέχει μία διαδικασία αλληλοσχετιζόμενων δραστηριοτήτων αντί για την εφαρμογή απομονωμένων και άσχετων μεταξύ τους εννοιών και ιδεών. Οι εκπαιδευτικοί διεξάγουν έρευνα ακολουθώντας μία γενική αλληλο..
43,99€ 53,00€
Χωρίς ΦΠΑ:41,50€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 39 (3 Σελ.)