Menu
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ

3000 ΛΕΞΕΙΣ & ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ
Η σοφία δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων και φωτεινών πνευμάτων, αλλά είναι συχνά προνόμιο και των απλών ανθρώπων του λαού.Μέσα σε μικρές φράσεις ή και λέξεις, ακόμα, κλείνει μεγάλες αλήθειες και σοφά συμπεράσματα από τη ζωή, που άλλοτε δίνονται άμεσα και άλλοτε έμμεσα και αλληγορικά.Πολλές από α..
16,51€ 19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,58€
CD ΨΗΛΑΦΗΜΑΤΑ: ΑΦΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗ
Το βιβλίο "Ψηλαφήματα - αφής μαθήματα" απευθύνεται σε:_x000D_ _x000D_ - εκπαιδευτές, εκπαιδευτικούς Α΄/θμιας, Β΄/θμιας και Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, ακαδημαϊκούς, _x000D_ γονείς, και _x000D_ - σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον κώδικα Braille και την εκπαίδευση των τυφλών μαθητών, αλλά και σε:..
50,77€ 61,17€
Χωρίς ΦΠΑ:47,90€
ITALOELLENICA A ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΞΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
PARMA LAMBE QUENYANNA: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ QUENYA CD Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ TOLKIEN: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ, ΠΡΟΦΟΡΑ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΝΤΑΘ
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα μιας πολύχρονης έρευνας πάνω στην Quenya, τη γλώσσα των γαλαζοαίματων Eldar της Μέσης-γης. Γεννήθηκε από την αγάπη και τον θαυμασμό του συγγραφέα για τον κόσμο του J.R.R. Tolkien και από την επιθυμία του να μοιραστεί με τους Έλληνες αναγνώστες τα ..
16,12€ 17,33€
Χωρίς ΦΠΑ:15,21€
VOX GRAECA Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ
-7 % Κατόπιν παραγγελίας
Πώς ακουγόταν η γλώσσα που μιλούσαν οι αρχαίοι Ελληνες; Πόσο και ως προς τι διέφερε απο τον τρόπο που τη διαβάζουμε σήμερα; Πόσο δίκιο είχε ο Ερασμος, όταν πρότεινε διαφορετικό τρόπο εκφοράς της; Πώς διδάσκονται οι ξένοι να προφέρουν τα αρχαία ελληνικά; _x000D_ Το ιδιαίτερα επιτυχημένο βιβλίο του W...
14,79€ 15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,95€
ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ
-22 % 2-3 Εργάσιμες
Εκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑ
Ποιος είπε ότι τα αρχαία ελληνικά είναι δύσκολα;Ποιος είπε ότι τα πρώτα βήματα στον μυθικό κόσμο τους δεν μπορούν να γίνουν από παιδιά του δημοτικού;Το βιβλίο αυτό προτείνει μια ευχάριστη και πρωτότυπη μέθοδο ώστε τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους απέραντους, φωτεινούς δρόμους της αρχαί..
8,00€ 10,25€
Χωρίς ΦΠΑ:7,54€
ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙΑΚΑ ΛΕΞΙΚΟ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ
-10 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΑΛΦΑ ΠΙ
Ο Παντελής Μαυρογιώργης, φεύγοντας από τη ζωή, αφήνει αδημοσίευτο υλικό για ένα τρίτο βιβλίο με λεξιλογικό περιεχόμενο, το οποίο, μαζί με τους δύο τόμους που είχαν εκδοθεί με ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, θα συμπλήρωνε μια τριλογία για το χωριό του, τον Άγιο Γεώργιο Συκούση. Πάνω σε μικρά, πυκνο..
18,00€ 20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,98€
ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΔΩΔΩΝΗ
Ο προφορικός λόγος καταλαμβάνει σίγουρα μεγαλύτερο μέρος του τρόπου έκφρασης απ' ότι ο γραπτός.Ωστόσο, σήμερα, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την ορθή προφορά της γλώσσας, είτε επειδή το επάγγελμά τους το απαιτεί, είτε από καθαρά προσωπικό ενδιαφέρον. Θα πρέπει επιτέλους να παρθούν κάποια μέτ..
10,75€ 13,78€
Χωρίς ΦΠΑ:10,14€
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΓΑΜΜΑ
-22 % Κατόπιν παραγγελίας
ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
-12 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: OSTRACON
Πώς επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις σε πραγματικό χρόνο επικοινωνίας; Υπάρχουν διακριτά στάδια στην προτασική επεξεργασία; Τα είδη των πληροφοριών που αξιοποιούνται κατά την προτασική επεξεργασία διαφέρουν ως προς την διαθεσιμότητα της χρονικής τους ροής; Γιατί η κατανόηση κάποιων προτάσεων μοιάζει ..
14,92€ 16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:14,08€
ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΗΣ/ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
-17 % Κατόπιν παραγγελίας
Εκδοτικός οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗ
Η "Αντιπαραβολική ανάλυση" υπήρξε από τις πλέον διορατικές θεωρίες μάθησης ξένης/δεύτερης γλώσσας, κυρίως κατά το ότι έστρεψε το ενδιαφέρον των επιστημόνων της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας στον σημαντικότατο ρόλο της μητρικής γλώσσας, η οποία είναι δυνατόν να λειτουργεί ανασταλτικά, εφόσον ο διδασκόμεν..
16,50€ 19,88€
Χωρίς ΦΠΑ:15,56€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 271 (19 Σελ.)